بــهـــار دلــــــــ

سـبــزه سـبــز، گـــــرمـه گــــرم، بــــوی زنــدگــی...

بــهـــار دلــــــــ

سـبــزه سـبــز، گـــــرمـه گــــرم، بــــوی زنــدگــی...

بــهـــار دلــــــــ

اینجا یه گوشه ای از ذهنم رو مینویسم..
آدرس کانال تلگرامم رو برمیدارم..
به اندازه کافی اینجا خواننده خاموش داره، نمیخوام این روند داخل کانالمم باشه..
اعضای اونجا دوستانی هستن که اینجا هم فعال بودن و هستن و اکثر اوقات کنارم بودن و من ازشون ممنونم.. توی دنیای واقعی چنین دوستانی ندارم متاسفانه.. از طرفی کانالم، مثل خیلی از کانالها برنامه ریزی شده و با هدف جذب مخاطب زده نشده.. یه فضایی برای منه.. کمی خصوصی تر شاید.‌..

ممنونم که کنارمین...

آخرین مطالب
  • ۰۳/۱۲/۱۹
    238
  • ۰۳/۱۲/۱۴
    235
  • ۰۳/۱۱/۱۱
    231
  • ۰۳/۱۱/۰۸
    230

۲۶

جمعه, ۲۸ بهمن ۱۴۰۱، ۰۸:۳۷ ب.ظ

شیر + شکر+ ثعلب 

یکی از موادی که پایین نوشتم جهت طعم دهی

موادی مثل میوه های طبیعی یا آب میوه های طبیعی و یا وانیل یا زعفرون یا کاکائو و .... 

با همزن دستی یا بسته به نوع موادمون با غذاساز هم میزنیم میزاریم توی فریزر بعد هر یک ساعت برش میداریم و هم میزنیم و دوباره میزاریم توی فریزر تا بستنی یخیمون اماده بشه اینکارو زیاد انجام میدیم تا یخ نزنه اون حالت کشسانی بستنی ها رو پیدا کنه یخ م نزنه..  

چند باری درست کردم قبلا.. 

در اینده هر وقت مجددا درست کنم عکس میگیرم میزارم ببینین:) 

شمام اگر چیزی درست میکنین عکسشو بزارین ببینم چطور شده و از مزه و طعمش بگین:) 

نظرات (۳)

جدی به همین راحتیه؟؟ چقدر کدبانویی شما :*

پاسخ:
تقریبا اره.. موادش ایناست اما اینکه چطور بشه و اینا دست خود ادمه و اینکه طعمش رو دوست داشته باشیم و اینام هست.. 
مرسی عزیزم ☺ بخاطر خواهرزاده هام منم یاد گرفتم ذوق و شوق داشتن براشون درست میکردم الان که خودشون ماشاالله از منم کدبانوترن😅 من در برابر اونا چیزی بلد نیستم🤭

خیلی خیلی ممنونم از لطفتون و نکات ریزی که لطف کردین نوشتین 🙂

حتما انجام میدم. منتظرم فرصت پیدا کنم، مواد بستنی رو تهیه کنم، درست کنم و ببینم چطور میشه.

پاسخ:
خواهش میکنم امیدوارم نکته ای رو جا ننداخته باشم و هر وقت درستش کردین از مزه و نوع بستنیش خوشتون بیاد.. برای بار اول پیشنهاد میکنم مقدار کمی درست کنین که اگر دوست نداشتین حداقل توی مصرف مواد به صرفه عمل کرده باشین.. 

به نظر جالب میاد :)

شاید یک بار درست کنم ببینم چطور میشه.

پاسخ:
اره اما یسری نکات ریزه پیزه داره که باید حواست باشه.. 
مثلا بخوای با موز درستش کنی که طعم موز بده بنظر من کلا بهتره از طعم دهنده ها به حد چند قطره یا یک قاشق چایخوری استفاده بشه بسته به ذائقه اما بزار برات مثال بزنم مثلا واسه درست کردن طعم موز با میوه طبیعی.. بهتره موز و شیر و شکر رو مثل شیر موز مخلوط کنی اما مایع ش سفت و غلیظ نباشه یعنی موز کم استفاده کنیم بعد ثعلب رو هم به همون مخلوط اضافه و هم بزنیم و بزاریم توی یخچال و باقی کار.. 
یه نکته موز میوه ایه که سریع سیاه میشه اکسید میشه پس بهتره بستنی موزی با خود میوه اش رو به مقدار کم درست کنی چون زود تغییر رنگ میده.. 
یا مثلا برای طعم کاکائویی بهتره اول شکر و کاکائو رو با هم مخلوط کنیم و بعد شیر اضافه کنیم و روی شعله گاز هم بزنیم تا یه شیر کاکائو ی یک دست داشته باشیم بعد بزاریم به دمای محیط سرد بشه و بعد ثعلب اضافه کنیم و بزاریم توی فریزر و باقی کار.. 
ثعلبم که باعث کشسانی بستنی میشه.. تقریبا یه قاشق مربا خوری یا نهایت ۲ تا کافیه باز بستگی به سلیقه فرد داره.. این بستنی شبیه این بستنی هاییه که توی بستنی فروشی ها با دستگاه درست میکنن یه همچین مدلیه.. قسمت سختش اون قسمت هم زدنش و توی یخچال گذاشتن و باز هم زدنشه چون اونقدری باید تکرار بشه که حالا یخ زده کمتری داشته باشه یعنی یخ نزده باشه.. 
:)))) 

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">