۲۶
شیر + شکر+ ثعلب
یکی از موادی که پایین نوشتم جهت طعم دهی
موادی مثل میوه های طبیعی یا آب میوه های طبیعی و یا وانیل یا زعفرون یا کاکائو و ....
با همزن دستی یا بسته به نوع موادمون با غذاساز هم میزنیم میزاریم توی فریزر بعد هر یک ساعت برش میداریم و هم میزنیم و دوباره میزاریم توی فریزر تا بستنی یخیمون اماده بشه اینکارو زیاد انجام میدیم تا یخ نزنه اون حالت کشسانی بستنی ها رو پیدا کنه یخ م نزنه..
چند باری درست کردم قبلا..
در اینده هر وقت مجددا درست کنم عکس میگیرم میزارم ببینین:)
شمام اگر چیزی درست میکنین عکسشو بزارین ببینم چطور شده و از مزه و طعمش بگین:)
- ۰۱/۱۱/۲۸
جدی به همین راحتیه؟؟ چقدر کدبانویی شما :*